Septembris ir lielā basketbola mēnesis gan Latvijā, gan Eiropā, jo jau no 5.septembra sāksies Eiropas Čempionāts basketbolā vīriešiem. Šogad čempionāts notiks 4 valstīs – Vācijā, Francijā, Horvātijā un Latvijā. Esam lepni, ka apakšgrupu turnīrs no 5.-10.septembrim notiks arī Latvijā, Rīgā, kur būs iespēja ikvienam klātienē vērot augsta līmeņa basketbolu.

Jau pāris mēnešus iepriekš pirms šī notikuma, Latvijā ir vērojamas dažādākās aktivitātes, lai aicinātu ikvienu iedzīvotāju sekot līdzi basketbolam un atbalstītu Latvijas izlasi, kļūstot par “6.spēlētāju”, kas spēj basketbolistus iedvesmot no malas ar savu atbalstu. Tādēļ arī mēs, SONORA, aicinām Atbalstīt savējos kopā, sekojot līdzi basketbola tiešraidēm gan klātienē, gan arī TV ekrānos.

Lielo sporta notikumu ietvaros, paziņojam, ka esam nodibinājuši arī savu SONORA basketbola komandu, kas startēs Latvijas Dubultamatieru basketbola līgā. Šobrīd notiek komandas gatavošanās gaidāmajai sezonai, savukārt pirmās komandas spēles jau tiks aizvadītas oktobra sākumā. Sīkāku informāciju un spēļu kalendāru publicēsim jau drīzumā.