Lai pilnveidotu un attīstītu savstarpējo sadarbību Kirgizstānā, esam pievienojušies Kirgizstānas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru lokam.

“Veicinot un attīstot uzņēmējdarbību Kirgizstānā, ir būtiski būt par uzticamu un pārliecinošu tirgus spēlētāju, kā arī pārliecināt partnerus par savām pozīcijām,” uzsver SONORA Kirgizstānas biroja vadītājs Sergejs Čulnovs.

Kirgizstānas Tirdzniecības un rūpniecības kameru biedriem paveras daudz un dažādas iespējas, kā dalība vietēja un starptautiska mēroga konferencēs, izmantot ar likumu piešķirtās tiesības, saņemt informāciju par aktualitātēm sev interesējošās jomās un daudzas citas priekšrocības.

Kameras aktivitātes ir vērstas uz biznesa interešu aizstāvību, kas veicinātu nacionālās ekonomikas labklājību. Tirdzniecības un rūpniecības kamera nodrošina platformu efektīvai un konstruktīvai uzņēmēju un valsts sadarbību visos līmeņos. Šeit ir iespējas saņemt konsultācijas biznesa attīstībai, kā arī atbalstu ārējo ekonomisko sakaru apgūšanai.

Jāuzsver, ka kļūšana par šīs kameras biedriem, sniedz arī garantiju klientiem, ka veiktie kravu pārvadājumi tiek nodrošināti augstā kvalitātē – tirdzniecības kamerā var iekļūt uzņēmumi, kuri atbilst augstām kvalitātes prasībām.

SONORA kļūst par Kirgizstānas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru