Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas labākais rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs startēja FIA pasaules rallijkrosa čempionāta Supercar klasē, kur piedalās pasaules labākie braucēji. R.Nitišs par sezonas kopvērtējuma punktiem cīnījās ar tādiem leģendāriem sportistiem kā brāļi Sūlbergi, Matiass Ekstrems un Taners Fausts. Sezonas kopvērtējumā Reinis ievietojās augstajā 7.vietā, kas ir ļoti labs sasniegums jaunajam braucējam.

Sīvā konkurence un spraigās sacensības 2015.gada sezonā Reinim ir sniegušas spožus prieka mirkļus, gan rūgtus izstāšanās brīžus. Neskatoties uz nelielajām neveiksmēm sezonas laikā, Reinis ir apņēmības pilns veiksmīgi startēt jaunajā 2016.gada sezonā.

Šobrīd Reinis aktīvi aizvada treniņu un gatavošanās procesu. Tuvākās sacensības, kur viņš startēs ir RALLY LIEPĀJA, kas norisināsies jau no 5-7.februārim Liepājā. Jaunā 2016.gada sezona solās būt īpaši interesanta, turklāt viens no FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmiem šogad pirmo reizi norisināsies arī Latvijā.

Sonora komanda lepojas, ka var atbalstīt jauno un talantīgo sportistu, un esam pārliecināti, ka kopā arī turpmāk sasniegsim jaunas panākumu virsotnes!

Neliels video, kā Reinim veicās 2015.gada sezonā: