Šā gada janvāra vidū Sonora komanda sanāca kopā, lai atzīmētu nu jau sešpadsmito savas pastāvēšanas gadadienu. Šo nozīmīgo notikumu uzņēmuma darbinieki, kopā ar savām otrajām pusītēm, tika aicināti atzīmēt viesnīcā “Mercure Riga Centre Hotel”, kur viesus gaidīja plaša un interesanta vakara programma.

Pasākuma vakara vadītāja lomā iejutās pazīstamais Nacionālā teātra aktieris Kaspars Zvīgulis, savukārt par muzikālo daļu un atmosfēru rūpējās grupa “The Originals”, kuri spēja ikvienu viesi ieraut dejas virpulī.

Vakars tika atklāts ar uzrunām no uzņēmuma valdes locekļu puses, kā arī tika pasniegti apbalvojumi darbiniekiem. Iedvesmojošus vārdus Sonoras komandai veltīja uzņēmuma valde: “Esam pateicīgi visiem darbiniekiem par katra ieguldīto darbu un pūlēm, kā arī lepojamies ar to, ka mūsu “sapņu komanda” kļūst ar vien lielāka, klāt nākot jauniem un talantīgiem kolēģiem. Jūs viennozīmīgi esat paši labākie un mēs ar Jums lepojamies!”

Pēc svinīgās daļas sekoja mazāk oficiālā daļa, kur izpausties varēja ikviens. Lielas ovācijas izpelnījās darbinieku apsveikums valdei, kur piecu minūšu garā video, fonā skanot Gustavo hitam “Paldies, ka esat”, katrs darbinieks pateica “paldies”.

Vakara gaitā notika arī dažādi konkursi un atjautības uzdevumi, kur viss tika apvienots ar lielisku humora devu. Īpaši interesanta bija viktorīna un “mēmais šovs” par to, kas ir loģistika, muitas pakalpojumi, kravu pārvadājumi u.c. ar loģistiku un kravu pārvadājumiem saistīti termini. Šeit darbinieki izpaudās jo īpaši radoši, un godam pierādīja, ka mūsu SONORA komanda ir vairāk kā tikai loģistika!