Šogad 10. februārī Latvijā un visā pasaulē norisināsies starptautiskā Ēnu diena. Jaunajiem interesentiem Sonora šogad piedāvās iespēju iepazīt darbu loģistikas jomā. Ēnotājiem būs iespēja iepazīties ar Mārketinga vadītāja, Biznesa attīstības direktora un Biroja administratora darba specifiku un principiem. Darbs loģistikā ir ļoti plaša spektra un nav domāts tikai šauram speciālistu lokam. Tāpēc šogad mūsu Sonoras komanda piedāvā iespēju iepazīt un uzzināt vairāk par profesijām, kuras nav tiešā veidā saistītas ar loģistiku.

Par savu darbu speciālisti izsakās:

Mārketinga vadītāja Santa Veinberga – “Mārketings ir ļoti dinamiska sfēra, kur svarīgākais ir izprast klienta un uzņēmuma vadības vēlmes. Kad tas izdodas, sākas pats interesantākais – radošais darbs, kur ir jāspēj radīt ko vērtīgu un nebijušu”.

Biznesa attīstības direktors Normunds Volbets: “Jebkurā biznesā svarīgi ir virzīties uz priekšu, būt nemitīgā kustībā un nepārtraukti attīstīties”.

Biroja administratore Agnese Tamane: “ Biroja administrators ir cilvēks – orķestris. Dara un zina visu par visiem”.

Vēl līdz otrdienai, 9.februārim, ēnotāji var pieteikties ēnot Biroja administratores un Biznesa attīstības direktora profesijas, zvanot pa tālruni +371 66016006 vai rakstot uz e-pastu info@sonora.lv

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programmas 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Latvijā Ēnu diena ir biznesa izglītības biedrības Junior Achievement – Young Enterprise Latvija (JA-YE Latvija) reģistrēta preču zīme. Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum.