Dubultamatieru basketbola līgā SONORA martā jau aizvadījusi divas spēles, no kurām abās tika gūtas uzvaras. Pirmā spēle norisinājās 3. martā Baložu vidusskolā pret vienu no sezonas līderēm – komandu Latvijas Gāze, kuru diezgan pārliecinoši izdevās pārspēt ar rezultātu 76:66. Savukārt otro uzvaru izdevās izcīnīt spēlē 9.martā, pārspējot komandu “Pļavnieki B3” ar rezultātu 89: 75 .

BK Sonora nākamā spēle gaidāma jau 14.martā pulksten 19:00, kad komanda spēlēs Ķekavas vidusskolā pret BK Ķekava/ThermoKid. Cerams, ka Sonora turpinās savu uzvaru sēriju. Jāpiebilst, ka līdz šim Sonora komanda ir zaudējusi 7 spēlēs, savukārt uzvarējusi 12, ieņemot kopvērtējumā 3.vietu ar 31 punktu. No otrās vietas, “Kursa MRU/Mārupe”, Sonora basketbola komanda atpaliek tikai par diviem punktiem. Pirmo vietu pašlaik ieņem “Leifheit/LU” ar 33 punktiem, no kā var secināt, ka šobrīd par TOP 3 pozīcijām norisinās ļoti spraiga cīņa. Komandas līderi pēc iegūto punktu skaita ir Juris Patmalnieks ar 18 punktiem spēlē, Raivis Upe ar 8,4 atlēkušajām bumbām spēlē un Krists Felšs – Mīlbergs ar vidēji 2,8 piespēlēm spēlē.

Treneres Lienes Jansones vadītā Sonora basketbola komanda sezonu iesāka ar grūtībām, šobrīd komanda uzrāda ļoti labus rezultātus. Kā atzīst L. Jansone, tad sākumā komandai bija ļoti grūti saspēlēties, jo līdz šim šādā sastāvā vēl nebija spēlēts: “lai arī sezonas iesākums bija diezgan grūts un saspēlēšanās nenotika tik raiti, tomēr pēc Jaunā gada komanda saņēmās un uzrāda ļoti labus rezultātus. Domāju, ka šogad komanda noteikti var pacīnieties par TOP 3 un varētu “iekosties” arī kādā medaļā “. Tāpat arī viņa, aicina turpināt nākt atbalstīt savējos un izsaka prieku, ka Sonora basketbola komandu spēlētāju ikdienu neaizņem tikai loģistika un sarežģīti kravu pārvadājumi, bet arī sportiskās aktivitātes.

Domājot par jaunatnes attīstību, Sonorai ir izveidota arī bērnu basketbola komanda BS Ogre/Sonora, kura ar labiem rezultātiem startē Latvijas Jaunatnes Basketbola Līgas (LJBL) VEF minī kausā U-11 un U-12 vecuma grupās. U-11 vecuma grupā mazie basketbolisti ieņem augsto 14.vietu no 42 komandām, kas ir labs rādītājs, jo šajā līgā startē ļoti spēcīgas komandas. Prieks, ka spējam atbalstīt arī jaunos spēlētājus, palīdzot sasniegt jaunas sportiskās virsotnes!

BS Sonora/Ogre