SONORA lepojas, ka uzņēmums un tā darbinieki ne tikai atbalsta dažādus sporta veidus, bet arī paši ir to cienītāji un godam pārstāv uzņēmuma basketbola un florbola komandas. Abu komandu sezona tuvojas noslēgumam, turklāt pavisam veiksmīgi – komandas jau ir iekļuvušas finālos. Šovakar, pulksten 19.45 Baložu vidusskolā, SONORA basketbola komanda aizvadīs savu pirmo pusfināla spēli ar spēcīgo Kursa MRU/Mārupe. Savukārt florbola čempioni jau tiks noskaidroti šo svētdien, 17.aprīlī Spuņciemā, kur notiks finālspēles visas dienas garumā.

Lai iekļūtu Amatieru līgas Pro elites grupas pusfinālā, basketbola komanda SONORA spēkiem mērojās ar BA “Turība – 2”, kur divu spēļu summā izcīnīja pārliecinošas uzvaras, kas nodrošināja iekļūšanu finālos. Kopumā komanda ir aizvadījusi 23 spēles, no kurām 15 ir uzvarētas un 8 zaudētas. Pašlaik BK SONORA līderi – pēc iegūto punktu skaita Juris Patmalnieks ar vidēji 18,5 punktiem spēlē, Raivis Upe ar vidēji 8,6 atlēkušām bumbām spēlē un Krists Felšs – Mīlbergs ar vidēji 3 piespēlēm spēlē. Šī vakara spēle komandai būs ļoti spraiga, tādēļ visi līdzjutēji tiek gaidīti jau pulksten 19.45 Baložu vidusskolā, kas atrodas Skolas ielā 6, Baložos, kur uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā.

Savukārt SONORA florbola komanda, kas spēlējusi starptautiskos turnīros un ieņēmusi godalgotas vietas arī ārpus Latvijas robežām, arī šajā sezonā ir starp līderiem, kopumā aizvadījusi 16 spēles un pašlaik kopvērtējumā ieņem 1. vietu veterānu 35+ grupā. Kopumā aizvadītajās 16 spēlēs komanda ir guvusi 121 vārtus, savukārt zaudējusi 31 vārtu. Par to, ka komanda šajā sezonā ierindojas starp stiprākajām komandām, liecina tas, ka no visām nospēlētajām spēlēm, komanda zaudējusi tikai vienu spēli. Finālā SONORA varētu cīnīties par augsto 1. vietu, par ko liecina tas, ka pēdējo trīs aizvadīto spēļu rezultāti ir ļoti pārliecinoši. Piemēram, ar 5:0 pārspēta komanda “Lielupe”, savukārt komanda “Rubene” pat ar rezultātu 11:0. Par SONORA florbola komandas izturību un spēku liecina tas, ka visas šīs spēles tika aizvadītas vienā dienā un SONORA bija vienīgā komanda, kurai todien bija veselas trīs spēles, no kurām visas tika pārliecinoši vinnētas. Uz doto brīdi rezultatīvākie spēlētāji ir Ainārs Anis ar 41 punktiem un 26 gūtajiem vārtiem un 15 piespēlēm, Ēriks Akulovs, ar 30 punktiem, 14 gūtajiem vārtiem un 16 piespēlēm.
Jau šo svētdien, 17.aprīlī tiks aizvadītas florbola sezonas noslēguma fināla spēles, lai noskaidrotu kura būs šī gada spēcīgāka florbola komanda. SONORA komanda aicina nākt un atbalstīt spēlētājus Spuņciemā, kur pulksten 9:00 tiks aizsākts ceturtdaļfināls, pulksten 16:00 notiks pusfināls, bet pulksten 19:00 tiks aizvadītas finālspēles, kur tiks noskaidroti čempioni.

Patiess prieks, ka SONORA uzņēmuma darbinieku ikdienu neaizpilda tikai loģistika un kravu pārvadājumi, bet arī tādas fiziskas aktivitātes kā florbola un basketbola spēles un treniņi, kas neaizpaliek bez panākumiem!