Liels pagodinājums un sirsnīgs paldies Kārim Ozolam, kurš ir izdevis grāmatu “Panākumi dzīvē un biznesā. Latvijas uzņēmēju un vadītāju vērtīgākie padomi”, starp 100 Latvijas uzņēmējiem un profesionāļiem iekļaujot arī mūsu SONORA valdes priekšsēdētāja Jāņa Mozgas padomu “Laiks – lieta, ko nevar atgūt”.

Kā apgalvo Jānis, tad “laiks ir lieta, kas visu laiku mainās, un , lai cik ļoti gribētos, nav iespējams atrasties tā sākumpunktā… Brīžos, kad tiek risinātas problēmas, tām jāvelta noteikta laika daļa, jāatmet viss liekais un jādomā, kā tās atrisināt, taču jāpatur prātā, ka ir jāturpina attīstīties…”

Savukārt grāmatas autors Kārlis Ozols saka: „Efektīvākais veids, kā gūt izcilus panākumus dzīvē un biznesā, ir mācīties no profesionāļiem, kuriem jau ir ievērojami sasniegumi. Grāmatā mūsdienu Latvijas uzņēmēji un vadītāji iepazīstina ar savu pieredzi veiksmīgas karjeras izveidē, uzņēmējdarbības uzsākšanā un attīstīšanā, kā arī sniedz vērtīgākos padomus darbības principiem, dzīves un darba balansam, ētikai un savstarpējām attiecībām. Grāmata caur nobriedušu un veiksmīgu personību dzīves pieredzes prizmu sniedz ieskatu vispārīgās cilvēciskās vērtībās, kas palīdzēs jebkuram personības izaugsmē.”

Vairāk lasiet par grāmatu: http://www.apgadsmansards.lv/lv/book/462/panakumi-dziive-un-biznesa/