Vakar, 14.jūnijā, SONORA komanda pulcēja klientus uz “Rīta kafiju kopā ar SONORA”, kur sīkāk tika aplūkota tēma “Dzelzceļa kravu FCL & LCL pārvadājumu izdevīgums no Ķīnas uz Latviju un Eiropas valstīm”.

Interese par pasākumu no klientu puses bija ļoti liela, tādēļ tika rīkotas vēl papildus tikšanās, organizējot “Pēcpusdienas kafiju kopā ar SONORA”. Pasākumu laikā tika diskutēts, kādēļ tieši dzelzceļa kravu pārvadājumi no Ķīnas uz Latviju un Eiropas valstīm ir viens no labākajiem un drošākajiem transporta risinājumiem un kādas ir to galvenās priekšrocības. Tāpat arī sīkāk tika aplūkots, kādi ir dzelzceļu kravu pārvadājumu pirmsākumi Ķīnas teritorijā un kādēļ tika izveidots vilciens International Shuttle Train, kas ir mainījies gadu gaitā un kā ir uzlabojušās pārvadājumu iespējas šobrīd. Detalizēti tika aplūkoti arī ātrākie dzelzceļu maršruti pa kuriem transportēt kravas, lai klienti tās saņemtu sev vēlamajā gala punktā maksimāli īsā laikā. Sarunās ar klientiem tika noskaidrotas viņu aktuālās vajadzības, kā arī tika piemeklēti dažādi risinājumi katram individuāli. Tāpat arī tika aplūkotas konkrētas preču grupas, kuras ir jo īpaši izdevīgi pārvadāt ar vilcienu un izskatītas dzelzceļa kravu pārvadājumu no Ķīnas nākotnes perspektīvas.

Kā atzina SONORA Biznesa attīstības direktors Normunds Volbets, tad šāda veida tikšanās ar esot ļoti noderīgas, jo dod iespēju klientus sīkāk informēt par attiecīgajiem jaunumiem loģistikas nozarē un piemeklēt labākos risinājumus tieši viņu biznesam: “Tas ir lielisks veids, kā ātri un efektīvi pastāstīt par loģistikas iespējām, kā arī rosināt klientus meklēt jaunas iespējas kravu transportēšanai. Dzelzceļa kravu pārvadājumi no Ķīnas ir aktuāla tēma, kura strauji attīstās šobrīd un pieprasījums pēc šāda veida kravām turpina augt. Tāpat arī ir liels potenciāls nākotnē. Piemēram, nav noslēpums, ka tiek plānots izveidot tiešo vilcienu no Ķīnas uz Rīgu. Tas noteikti pavērs jaunas iespējas gan importam, gan eksportam. Mēs, SONORA, lepojamies, ka bijām pirmie, kuri sāka piedāvāt tiešos dzelzceļa kravu pārvadājumus no Ķīnas, turklāt joprojām turpinām uzlabot un attīstīt šo nozari un pakalpojumu .”

Pasākuma gaitā tika aplūkoti SONORA piedāvājumi kravu transportēšanai no Ķīnas, kā arī tika noskaidrots, kādēļ SONORA var piedāvāt labākos risinājumus dzelzceļa kravu pārvadājumiem no Ķīnas. Jāuzsver, ka SONORA ir tiešais pakalpojumu sniedzējs dzelzceļa kravu pārvadājumiem no Ķīnas, kas sniedz ievērojamas priekšrocības ikvienam klientam. Ilgstošā un veiksmīgā pārvadājumu pieredze un augsti kvalificēti profesionāļi, kuri darbojas uzņēmuma komandā ir bijuši faktori, kas ir palīdzējuši nodrošināt ātru un kvalitatīvu servisu kravu pārvadājumiem.

Nākamā tikšanās un “Rīta kafija ar SONORA” jau pavisam drīz – 12.jūlijā, pulksten 9.00 SONORA ofisā Duntes ielā 11. Pasākuma tēma: “Latvijas – Kazahstānas sadarbības iespējas loģistikā un biznesā”. Sīkāka informācija sekos.