No 10. – 12. jūnijam Latvijas uzņēmumu komandas pulcējās “Lejastiezumos” pie Usmas ezera, kur norisinājās nu jau 4. Latvijas Uzņēmumu sporta spēles, kuras rīko Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LRTK) un Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK). Divu dienu laikā Latvijas uzņēmēji sacentās par Sportiskākā uzņēmumu titulu, kuru starpā bija arī SONORA komanda, kopvērtējumā izcīnot augsto 6.vietu no 50 komandām.

Uzņēmēju sporta spēles ir īpašas ar to, ka divu dienu laikā tiek izspēlēti gan netradicionālie (stafetes, riņķu mešana u.tml.) , gan klasiskie sporta veidi (futbols, strītbols, handbols, florbols, volejbols, orientēšanās), līdz ar to gaisā valda īpaši azartiska un sportiska atmosfēra. Iespējams ir startēt gan individuālajās, gan komandu disciplīnās. Kopvērtējumā, lai noskaidrotu, kurš ir sportiskākais uzņēmums, tiek ņemti vērā visi rezultāti visos sporta veidos. Sporta spēlēs piedalās tādi Latvijas uzņēmumi kā Lattelecom, Liepājas papīrs, Nordea Banka, Latvijas Dzelzceļš, RISEBA u.c.

SONORA komanda Uzņēmēju sporta spēlēs startēja pirmo reizi, kur no uzņēmuma startēja teju 40 darbinieki. Lai arī laikapstākļi nebija no tiem labākajiem – stiprs vējš un lietus -, mūsu sportisti nenobijās piedalīties dažādās disciplīnās – futbols, volejbols, handbols, florbols, strītbols, tautas bumba, orientēšanās, virves vilkšana, stafetes, individuālie sporta veidi u.c. Visos sporta veidos mūsu komanda uzrādīja ļoti labus rezultātus, izcīnot arī pāris godalgotas vietas – 3.vietu Strītbolā MIX grupā un augsto 1.vietu Lielajā komandu stafetē. Kopvērtējumā SONORA ierindojās augstajā 6.vietā 50 komandu konkurencē, priekšā atstājot sev tādus lielos uzņēmumus kā Latvijas Dzelzceļš, Lattelecom un Liepājas papīrs. Lepojamies ar mūsu darbiniekiem, kuri pierādīja, ka viņu ikdiena ir ne tikai loģistika, bet arī sports.

Paldies LRTK un LDDK, jo īpaši LDDK ģenerāldirektorei Līgai Meņģelsonei, par lielisko atmosfēru un sirsnīgo uzņemšanu sporta spēlēs.