Arī šogad SONORA basketbola komanda startēs Dubultamatieru basketbola līgā “Ballyz Elite” grupā, kur pērn piedalījās pirmo gadu un izcīnīja Vicečempionu titulu. Pirmā komandas spēle šosezon jau šodien – pulksten 21.15 Juglas zālē pret Mārupi.

Pagājusī sezona mūsu SONORA basketbola komandai bija diezgan spraiga – sākumā tika piedzīvotas gan skaistas uzvaras, gan arī sāpīgi zaudējumi un vairāku vadošo spēlētāju satraumēšanās. Pagāja laiks, līdz komanda saspēlējās un spēlētāji atguvās no traumām. Sezonas otrā daļa tika aizvadīta izcili labi, kā rezultātā mūsu komanda iekļuva arī finālos, vien pēdējo spēļu galotnēs zaudējot čempionu titulu. Arī šogad komandas mērķis ir cīnīties par godalgām un parādīt savu izcilo sniegumu ne tikai loģistikā, bet arī basketbola laukumā, demonstrējot spēju darboties kā izcilai komandai. Tāpat kā pagājušajā sezonā, komandas trenere ir bijusī Latvijas sieviešu basketbola izlases kapteine Liene Jansone.

Aicinām ikvienu atbalstīt mūsu SONORA basketbola komandu klātienē, jūtot līdzi kopā ar mūsu faniem skatītāju tribīnēs. Uz tikšanos jau šodien pulksten 21.15 Juglas sporta zālē!

Sīkāka informācija, SONORA basketbola komandas sastāvs un spēļu grafiki: http://dal.c4.lv/lv/liga_elites/komandas.html?dal_a=1&dal_team=130&dal_season_id=-1