Turpinot ikgadējās tradīcijas, arī šogad SONORA konkursa kārtībā noskaidroja labāko un sadarbības ziņā veiksmīgāko Jūras līniju 2016.gadā. Izvērtējot visus kritērijus, kvalitātes standartus, servisa un komunikācijas kvalitāti, par pērnā Gada Jūras līniju tika nominēta CONTAINERSHIPS.

SONORA izveidotā nominācija “Gada jūras līnija” tika radīta, lai kalpotu kā kvalitātes zīme un apliecinātu sniegto pakalpojumu augsto servisu. Vieni no galvenajiem kritērijiem, kuri tika izvirzīti, izvēloties 2016.gada jūras līniju, bija veiksmīgā sadarbība, komunikācija un nākotnes biznesa un attīstības iespējas ar Sonora ne tikai nedēļas vai mēneša griezumā, bet arī visa gada garumā. Lai noskaidrotu, kura ir labākā Jūras līnija pagājušajā gadā, tika veikta aptauja par sadarbības veiksmīgumu gada griezumā vairākos SONORA departamentos – pasūtījumu departamentā (Booking department), klientu apkalpošanas departamentā (Customer service Department), pārdošanas departamentā (Sales Department).

Kā atzina SONORA Biznesa attīstības direktors Normunds Volbets, tad ļoti svarīgi savstarpējā sadarbībā esot ātra un operatīva komunikācija, jūras līnijas attīstības un biznesa iespējas, veiksmīga konfliktsituāciju risināšana, kā arī precīza kravu pavaddokumentu izrakstīšana, noformēšana un izsniegšana. Apkopojot visus datus un informāciju, SONORA par 2016. Gada Jūras līniju nominēja CONTAINERSHIPS, kura tirgū veiksmīgi jau darbojas vairāk kā 50 gadus. Normunds Volbets: “Tā kā SONORA viens no pamatprincipiem ir sniegt klientiem maksimāli kvalitatīvu servisu, izvēlamies attiecīgi arī labākos sadarbības partnerus. Jūras līnija CONTAINERSHIPS nu jau daudzu gadu garumā ir pierādījusi, ka spēj noturēt pastāvīgi augstu kvalitāti, turklāt gadu gaitā uzlabojot un piemērojot to mūsu kompānijas prasībām. Mūsu darbinieki augstu novērtējuši gan CONTAINERSHIPS operatīvo darbību apstrādājot mūsu pasūtījumus , gan profesionālo palīdzību, meklējot risinājumus pārvadājumu maršrutu izstrādē.”

Svinīgā apbalvošana un balvas pasniegšana jūras līnijai CONTAINERSHIPS notika nedēļas nogalē SONORA galvenajā ofisā Duntes ielā. Saņemot apbalvojumu, SIA CONTAINERSHIPS vadītājs Kristaps Jakovļevs norādīja, ka Eiropā šobrīd pārvadājumu nozarē esot vērojamas dinamiskas iezīmes, tādēļ būtiski esot stabili klienti un sadarbības partneri uz kuriem var paļauties ilgtermiņā: “Abpusējais dialogs, ko esam veikuši ar uzņēmumu SONORA visu šo gadu laikā, manuprāt, ir sniedzis teicamus rezultātus un vedina uz domu, ka nākotnē savu sadarbību veicināsim arvien auglīgāku. SONORA, viennozīmīgi, daudzās biznesa niansēs var kalpot kā paraugs citiem uzņēmumiem kā veidot abpusējas biznesa partnerattiecības ar saviem klientiem un piegādātājiem. Redzot pēdējo gadu attīstību Eiropas tirgū ir skaidrs, ka arī turpmāk, lai piedāvātu teicamu servisu saviem klientiem ar iespējami mazākajām izmaksām, jūras līnijas būs spiestas meklēt jaunus partnerus, apvienoties un pilnveidot esošos piegāžu ķēžu risinājumus, lai vienmēr būtu līdzās ar augošajiem tirgus nosacījumiem.” Viņu papildināja Pārdošanas vadītāja Liene Veinberga: “Esam pagodināti saņemt Sonora apbalvojumu kā Gada Jūras līnija, un tas tikai stimulēs mūs censties sniegt pašu labāko servisu saviem klientiem arī turpmāk. Augstu vērtējam mūsu ilgtermiņa sadarbību, atklātu un efektīvu komunikāciju, kā arī savstarpēju uzticēšanos. Mums ir prieks par tādiem uzņēmumiem kā Sonora, kas nemitīgi aug, attīstās un spēj mainīties, atbilstoši globāli notiekošajiem procesiem.”

SONORA komanda atgādina, ka šī jau ir ikgadēja tradīcija noskaidrot labāko Gada Jūras līniju, tādejādi arī šogad visa gada garumā tiks vērtēts, kura ir labākā jūras līnija 2017.gadā, spējot piedāvāt izcilu un kvalitatīvu servisu, uzticamību un perspektīvu sadarbību.