Nedēļas nogalē SONORA florbola komanda Latvijas veterānu čempionātā grupā 35+ cīnījās par valsts čempiona titulu, kur spraigā cīņā finālā spēja noturēt pērnā gada panākumus, jau kuro gadu pēc kārtas kļūstot par Latvijas čempioniem florbolā.

Finālspēles risinājās 1.aprīlī Spuņciemā, kur tikās sešas labākās komandas. Visās spēlēs SONORA komanda izcīnīja pārliecinošas uzvaras. Jāuzsver, ka spēlē par pirmo vietu mūsu komanda, tāpat kā pērn, tikās ar “Alusvēderu” spēlētājiem. Šoreiz finālmača sākums bija diezgan spraigs un intriģējošs, taču beigās SONORA noturēja savu pārsvaru, izcīnot čempionu titulu.

Arī regulārajā florbola sezonā SONORA komanda startēja ļoti pārliecinoši, izcīnot 17 uzvaras 17 spēlēs, kopvērtējumā iegūst 51 punktu, kas bija par 13 punktiem vairāk kā tuvākajiem sekotājiem. Līdz ar to tika izcīnīts dubultčempionu tituls – gan finālspēlēs, gan regulārajā sezonā. Komandas uzbrukuma līderis Ēriks Akulovs ar 68 punktiem pārliecinoši kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, atstājot otrajā vietā aiz sevis arī SONORA komandas spēlētāju Aināru Ani.

Lepojamies ar mūsu SONORA florbola komandas gūtajiem panākumiem un vēlam veiksmi arī turpmāk! Paldies visiem atbalstītājiem un līdzjutējiem, kā arī spēlētājiem par ieguldīto darbu uzvaru kaldināšanā.

Atgādinām, ka šovakar pulksten 21.15 SONORA basketbola komanda Juglas sporta zālē aizvada savu pēdējo spēli regulārajā čempionātā Latvijas basketbola dubultamatieru līgā, bet jau nākamnedēļ sāksies play-off. Priecāsimies redzēt klātienē visus atbalstītājus!