Jau šajā nedēļas nogalē Biķernieku trasē tiks atklāta jaunā sezona Baltijas autošosejas čempionātā, kur KTC S1600 klasē startēs arī SONORA RACING TEAM komandas dalībnieks Ansis Frīdbergs (nr.48). Kopumā sacensības ilgs trīs dienas, bet SONORA komandas pārstāvja starti būs svētdien, 30.aprīlī.

SONORA RACING TEAM braucējs Ansis Frīdbergs ir autosportā ir pieredzējis un startē jau vairākus gadus. Pagājušā sezona Ansim, neskatoties uz dažādām tehniskajām problēmām un nelielajām neveiksmēm trasēs, noslēdzās augstajā 5.vietā, kas ir ļoti labs rādītājs. Šogad Ansis uzskata, ka ir pilnībā gatavs sasniegt vēl labākus rezultātus: “Jābrauc par labiem rezultātiem. Auto ir sacensībām gatavs, paši arī jūtamies labi un esam gatavi sasniegt jaunas virsotnes un tiekties pēc panākumiem! ”

Sacensību atklāšanas posms Biķernieku trasē būs ļoti īpašs, jo tajā startēs dalībnieki ne tikai no Baltijas valstīm, bet arī no Ziemeļeiropas, pulcējot vienuviet vairāk kā 300 dalībniekus dažādās sporta klasēs. A.Frīdberga pārstāvētajā grupā startēs vairāk kā 20 sportisti, tostarp dalībnieki no Baltkrievijas, Krievijas, Igaunijas u.c. Ansis aicina visus interesentus apmeklēt sacensības klātienē: “Šī būs ļoti interesanta sezona, jo piedalās titulēti, labi un ātri sportisti. Skatītājiem tiešām būs ko redzēt, jo autobraucēji startēs dažādās klasēs, turklāt augstā līmenī. Noteikti tiekamies svētdien Biķerniekos!”

Sacensību starta laiki, kuros piedalīsies SONORA Racing Team dalībnieks Ansis Frīdbers (Nr.48):
Svētdiena, 30.aprīlis:
• 08.25 – 8.40: 1.treniņbrauciens
• 10.10 – 10.20: 2.treniņbrauciens
• 11.30. – 11.40: Kvalifikācijas brauciens
• 12.35 – 13.00: Sacensību 1.brauciens
• 18.10 – 18.35: Sacensību 2.brauciens

Sīkāka informācija par sacensībām Biķernieku trasē: http://www.batcc.eu Iespējams arī sacensību tiešraidi skatīties LMT Straume TV, kur vēlāk pēc sacensībām būs pieejami arī video ieraksti.Sekojiet līdz arī Anša rezultātiem SONORA FaceBook lapā!