Starptautiskais kravu pārvadājumu vilciens jeb International Shuttle Train no Ķīnas darbību aizsāka 2013. gada jūlijā, nodrošinot ātrus un drošus dzelzceļa kravu pārvadājumus. Kopējais vilciena maršruta garums no Ķīnas pilsētas Zhengzhou līdz Hamburgai Vācijā ir vairāk nekā desmit tūkstoši kilometru. Savā maršrutā vilciens šķērso vairākas valstis: Kazahstānu, Krieviju, Baltkrieviju, Poliju un Čehiju. Kopējais kravas nogādes laiks no Zhengzhou līdz Hamburgai ir tikai 16 dienas. Izmantojot International Shuttle Train, ir iespējams ievērojami ietaupīt kravu pārvadājuma laiku – krava tiek nogādāta divreiz ātrāk, nekā transportējot to pa jūras ceļiem. Tas ir lielisks risinājums, kā efektīvi nogādāt produktus no Ķīnas uz Eiropu.

2013. gadā, izmantojot International Shuttle Train, no Ķīnas uz Eiropu tikai nogādātas kravas aptuveni 27 tūkstošu tonnu apmērā un 0,25 miljardu ASV dolāru vērtībā. Kopumā vairāk nekā 300 uzņēmumu no vairāk nekā 20 Ķīnas provincēm izvēlējās šo pakalpojumu, lai eksportētu savas kravas uz Eiropu. Šo uzņēmumu vidū ir pasaulslavenie zīmoli BMW, Microsoft un Samsung.

Mūsu uzņēmums “Sonora” lepojas, ka jau ilgāku laiku arī mūsu klientiem ir iespēja izmantot International Shuttle Train no Ķīnas, kas tiek arī veiksmīgi darīts. Mūsu klienti atzīst, ka dzelzceļa kravu pārvadājumi ir lielisks veids, kas palīdz attīstīt biznesu, jo tā var ieekonomēt kravu transportēšanas izmaksas un laiku. Turklāt tas ir ļoti drošs veids, kā nogādāt kravu uz vēlamo galapunktu.

International Shuttle Train kopējais maršruts ir 10 213 km. Tas aizsākas Zhengzhou (Ķīna), turpinās cauri Alašaņai (Ķīnas pierobeža), Astanai (Kazahstāna), Krievijai, Baltkrievijai, Malaševičei (Polija), Prāgai (Čehija) un noslēdzas Hamburgā (Vācija). Bieži vien klienti izmanto kravu transportēšanu uz Poliju, ko mūsu uzņēmums var nodrošināt pat 9 dienu laikā.

Vilciens no galastacijas Zhengzhou (Ķīna) uz Eiropu kursē vairākas reizes nedēļā, līdz ar to varam nodrošināt regulārus kravu pārvadājumus visiem mūsu klientiem. Tāpat arī piedāvājam door to door servisu uz jebkuru vēlamo kravas transportēšanas vietu.

Lai uzzinātu vairāk par International Shuttle Train un kravu pārvadājumu iespējām no Ķīnas, konsultējieties ar mūsu speciālistiem, rakstot uz as@sonora.lv vai zvanot uz 66016006.