Šogad janvārī aprit jau 15 gadu, kopš ir dibināts mūsu uzņēmums “Sonora”. Lepojamies, ka šo gadu gaitā mūsu uzņēmums ir ievērojami audzis un attīstījies – esam izveidojuši dažādus meitas uzņēmumus, ievērojami paplašinājuši darbinieku skaitu, kā arī nu jau savus sniegtos transporta un loģistikas pakalpojumus varam piedāvāt un nodrošināt jebkurā vietā visā pasaulē. Sakām lielu paldies arī ikvienam mūsu klientam un sadarbības partnerim, kurš ir izvēlējies tieši mūs par savu uzticamo partneri kravu pārvadājumiem visā pasaulē.

16. janvārī atzīmējām mūsu dzimšanas dienu kopā ar mūsu darbiniekiem, sarīkojot krāšņu svētku pasākumu “Lieliskā Getsbija” stilā – spilgti uz mirdzoši tērpi, pērles, glamūrs un lieliska svētku noskaņa, kas ilga līdz pat rītam. Lepojamies, ka mūsu darbinieki ir īsta “sapņu komanda”, kas tiecas uz jaunām virsotnēm, vienmēr spēj rast radošus risinājumus, sniedz profesionālu servisu, kā arī ir pilni entuziasma un jaunu ideju gan darbā, gan sadzīvē.

Tā kā šis ir mūsu jubilejas gads, tad visu gadu ir gaidāmi dažādi pārsteigumi un jaunumi mūsu klientiem un darbiniekiem.